fbpx
Call Button

Sarjana Muda Teknologi Keselamatan dan Kualiti Makanan (BFSQT) bermula September 2021

Good News!

UNIKL dengan bangganya mengumumkan bahawa kami kini menerima permohonan untuk program akademik 3 tahun baru, Sarjana Muda Teknologi Keselamatan dan Kualiti Makanan (BFSQT) bermula September 2021.

Program ijazah ini adalah kerjasama antara UniKL dan QSR Brands (M) Holdings Bhd. Ia adalah program 2u1i dalam teknologi berkaitan makanan dalam memanfaatkan keperluan pembangunan sumber manusia QSR.

Inisiatif ini sejajar dengan Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia untuk 2015-2025 (Pengajian Tinggi) di mana program akademik 2u2i / 2u1i menyokong pelaksanaan pendidikan fleksibel melalui penyertaan industri dalam reka bentuk kurikulum dan pembelajaran pengalaman di tempat kerja.

Program ini menawarkan program Sarjana Muda yang merangkumi pengetahuan, praktikal, pendedahan & pengalaman industri yang tinggi dan kursus profesional. industri dalam merekrut pekerja yang kompeten. Program ini mengambil masa 3 tahun; 2 tahun di UniKL MICET dan 1 tahun dalam syarikat di bawah QSR Brands (M) Holdings Bhd. Dengan menjalani program ini, pelajar akan dapat mempersiapkan diri dan menyesuaikan diri dengan lebih baik ke bidang kerja yang sebenar setelah tamat pengajian. Program ini akan membantu pelajar memenuhi harapan dan keperluan.

UNIVERSITI KUALA LUMPUR
Branch Campus Malaysian Institute of Chemical & Bioengineering Technology (UniKL MICET)

Lot 1988, Kawasan Perindustrian Bandar Vendor, Taboh Naning,
78000 Alor Gajah, Melaka.

+606 – 551 2105

+606 – 551 2001

BERHUBUNG DENGAN #uniklmicetofficial

Laman web UniKL dibangunkan & dikendalikan oleh
Penjenamaan Korporat & Komunikasi Strategik
Jabatan (CBSCD)

 

ms_MYMalay