Flexible Courses  FLEXILEARN

Home > FLEXILEARN
Pertingkatkan potensi diri dan profesional anda melalui Program FlexiLearn UniKL , khas bagi mereka yang ingin menyambung pengajian sambil bekerja.

Dengan konsep pembelajaran berterusan yang flesibel ini, anda akan dapat mengembangkan dan mempertingkatkan potensi diri ke arah daya saing yang lebih baik dan berterusan dalam kerjaya anda.

Adakah anda ingin mempertingkatkan kelayakan akademi anda, meningkatkan prospek kerjaya anda tetapi tiada masa? Jangan risau.

UniKL kini menawarkan Program Ijazah dan Sarjana ‘Flexilearn’ yang dirangka untuk memberikan pengalaman pengannjian yang fleksibiliti untuk memenuhi keperluan semasa bagi mereka yang telah berkerja.
Semua program kami dikendalikana oleh tenaga pengajar profesional yang diiktiraf dan berkelayakan yang akan membantu anda mengubah keupayaan peribadi dan kerjaya. Kelayakan akademik dan pengalaman kerja sebelum ini juga boleh diambil kira untuk mengurangkan tempoh pengajian.

ACE

Mengapa Anda Harus Memilih Kami?
Pensyarah yang Pakar
Pengajian Fleksibel
Skim Pembayaran Mudah & Fleksibel
Meningkatkan Kemahiran
Kelebihan Program FlexiLearn

• Pengajian Fleksibel
    Kombinasi pelbagai kaedah pembelajaran yang merangkumi pendekatan modular, kelas bersekemuka, pengajian dalam talian, perbincangan, bengkel dan makmal. Jadual pembelajaran dan penilaian dapat disesuaikan untuk memenuhi keperluan anda.
  • Pengiktirafan Pendidikan Terdahulu dan Pembelajaran Berpengalaman
    Calon yang berpengalaman boleh memasuki program kami melalui APEL (A) dan memperoleh pindahan kredit (maksimum 30%) dan pengecualian melalui APEL (C) (maksimum 30%). Ini dapat memendekkan tempoh pengajian anda dan mengurangkan yuran pengajian anda.
  • Nilai Tambah Dengan Kursus Profesional
    Kursus profesional ditambahkan pada kurikulum pengajian, yang membolehkan pelajar memperoleh sijil profesional dan / atau keahlian setelah tamat pengajian. Ini seterusnya meningkatkan peluang graduan untuk mendapatkan pekerjaan.
  • Pengecualian MUET (jika berkenaan)
    Calon dengan kelayakan diploma yang berkaitan dari IPTA / IPTS menggunakan bahasa Inggeris sebagai bahasa pengantar dikecualikan daripada syarat kemasukan MUET.
  • Sumber Pembiayaan
    Semua program diluluskan KPT / MQA dan merupakan program terakreditasi. Sumber pembiayaan dalam bentuk pinjaman pengajian boleh dimohon termasuk dari MARA ,HRDF (di bawah skema SBL), PTPTN, dan KWSP.
  • Skim pembayaran yang fleksibel
    Bayaran belajar perlu dibayar melalui skim pembayaran yang fleksibel berdasarkan jumlah jam kredit yang diambil setiap modul dan kaedah pembayaran melalui ansuran boleh dipertimbangkan.

CARA MEMOHON
Hubungi kami untuk butiran.

Mr Azrin bin Abdul Rahman
Center for Advancement & Continuing Education (ACE),