fbpx
Call Button

Kerjasama

Ke arah Pencapaian Cemerlang

UniKL sentiasa menghargai setiap pelajarnya, dan kerana itu banyak fasiliti, kemudahan dan prasarana yang dibangunkan khas untuk mempastikan setiap pelajar UniKL akan cemerlang dalam akademik mereka. Fasiliti pendidikan di UniKL adalah yang terkini, demi memastikan yang apa yang mereka terokai di UniKL akan menyerupai apa yang bakal mereka tempuhi di alam pekerjaan kelak.

Rakan Universiti

UniKL telah menjalin kerjasama dengan institusi akademik antarabangsa yang merangkumi Asia Pasifik, Eropah, dan Afrika, di bawah program mobiliti pertukaran kakitangan dan pelajar.

Gabungan Industri

Pemain industri mengiktiraf UniKL MICET sebagai penyedia teknologi dan rakan strategik dengan institusi terkenal. Kami mengatur pelbagai program dengan dan untuk rakan kongsi kami di peringkat akademik dan industri.

Perundingan & Inovasi

Kami bangga menyediakan perkhidmatan dan konsultasi di bidang khusus kami seperti Teknologi Kejuruteraan Kimia, Teknologi Bioengineering, Teknologi Kejuruteraan Makanan, Kejuruteraan Alam Sekitar, dan Teknologi Kejuruteraan Polimer.

Peluang Untuk Latihan Praktikal Musim Panas

Kami memberi peluang kepada pelajar antarabangsa untuk mengikuti latihan praktikal di UniKL MICET. Lihat senarai projek di bawah dan hubungi penyelia masing-masing untuk pertanyaan lebih lanjut.

UNIVERSITI KUALA LUMPUR
Branch Campus Malaysian Institute of Chemical & Bioengineering Technology (UniKL MICET)

Lot 1988, Kawasan Perindustrian Bandar Vendor, Taboh Naning,
78000 Alor Gajah, Melaka.

+606 – 551 2000

+606 – 551 2001

BERHUBUNG DENGAN #uniklmicetofficial

Laman web UniKL dibangunkan & dikendalikan oleh
Penjenamaan Korporat & Komunikasi Strategik
Jabatan (CBSCD)

 

ms_MYMalay