fbpx
Call Button

Perundingan & Inovasi

Utama > Kerjasama > Perundingan & Inovasi

UniKL menawarkan perkhidmatan perundingan mengenai pelbagai projek, terutamanya Komuniti Komersial dan Perindustrian Bumiputera (BCIC). Perunding kami adalah ahli akademik dan perindustrian yang berpengalaman dengan pengalaman bertahun-tahun dalam bidang pekerjaan mereka. Kami dengan senang hati akan membincangkan projek dan keperluan perniagaan anda dan menyesuaikan perkhidmatan perundingan kami untuk memenuhi keperluan anda.

Pensijilan Halal

UniKL MICET adalah salah satu penyedia latihan yang diperakui di bawah Halal Professional Board JAKIM. UniKL menyediakan rundingan Halal untuk mendapatkan sijil Halal Malaysia dengan JAKIM. Sama ada premisnya ada di Malaysia atau di luar negara dan kami akan memberi anda pemahaman yang baik mengenai standard dan keperluan. Produk atau perkhidmatan dianggap selamat untuk dimakan.
Dan juga untuk manfaat kesihatan. Inilah yang kita panggil Halalan Thoyyiban, yang bermaksud berkualiti dan sihat.

Perunding kami akan mencapai tahap kepatuhan sesuai dengan JAKIM atau Lembaga Pengesahan Halal lain, dengan fokus pada tujuh skema utama dan Skema Perundingan Halal seperti yang ditunjukkan dalam Gambar di bawah:

UNIVERSITI KUALA LUMPUR
Branch Campus Malaysian Institute of Chemical & Bioengineering Technology (UniKL MICET)

Lot 1988, Kawasan Perindustrian Bandar Vendor, Taboh Naning,
78000 Alor Gajah, Melaka.

+606 – 551 2000

+606 – 551 2001

BERHUBUNG DENGAN #uniklmicetofficial

Laman web UniKL dibangunkan & dikendalikan oleh
Penjenamaan Korporat & Komunikasi Strategik
Jabatan (CBSCD)

 

ms_MYMalay